Ana Sayfa » Genel

Yeni Düzen

21 Ocak 2006 5 Yorum

Yaklaşık olarak bir birbuçuk aydır değişen önceliklerim tekrar eski rayına oturmaya başlayacak. Doğrusu artık hiç bir zaman eskisi gibi olamayacak ama, en azından yeni bir düzene girecek. Aşağıdaki resme bakınca bunca zamandır niye koşturuyoruz, düzenimizi bozuyoruz belli olacaktır herhalde.

Sevil

Büyültmek için tıklayın.

Bana bir kaç gün daha izin verin, daha sonra biriktirmiş olduğum ilginç konu/yazı/haberleri eski hızıyla yazmaya başlayacağım.

5 Yorum »

  • Mert Ulas said:

    Mutluluklar dilerim Metin, sansli adammisin ;)

    Bir de poster tam film afisi gibi olmus cok hosuma gitti :)

  • Arzu said:

    ama ya ben şimdi gördüm. insan davet etmez mi? hayırlı-uğurlu olsun. Bir yastıkta, huzurla..

  • ejderha zamanı said:

    Kutlarım metin. mutluluklar.

  • metin said:

    Hepinize teşekkürler. Yorucu bir gün olmasına rağmen, güzel ve uzun bir gece oldu.

    Mert, doğrusu bu film afişi zaten. Yeni sezonda gelecek olan bir film. Sevgili arkadaşım Tayfun Özel uyarlamayı yaptı. Kendisi aynı zamanda nikah şahidim olduğu için biraz da yapmak zorunda kaldı.

    Arzu, Nikahı evde aile arasında yaptık. Geç saatlerde de yine bir arkadaşımın barı İYİS’e gittik. Davetiyeyi buraya koyduğum zaman birileri gelebilirse ne iyi olur diye düşünmedim değil. Keşke daha önce görebilseydin.

  • lyn said:

    : ) hayırlı olsun. mutluluklar diliyorum…

Yorumunuzu ekleyin!

Yorumunuzu alt bölüme ekleyebilir, veya kendi sitenizden bu yazıya geribildirim'de bulunabilirsiniz. Bo yorumlara RSS ile abone olabilirsiniz.

Spam koruması olarak yorumunuz onaylanacaktır.

Bu HTML kodlarını kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>